Diensten

Tegelwerken PVD is uw contact voor chapewerken, het betegelen van vloeren en muren, het leggen van terrassen of opritten, en het renoveren van badkamers. Contacteer ons voor uw vloerwerken en tegelwerken in de regio Antwerpen.

keuken laten betegelen

Vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken

We plaatsen alle type wand- en vloertegels, van mozaïek tot terrastegels in de stijl van uw keuze. We doen aan maatwerk en gaan voor de meest kwalitatieve uitwerking van uw project!  

plaatsing terras

terrassen en opritten

Terrassen en opritten

U kan rekenen op ons vakmanschap voor de aanleg van uw oprit of terras. We realiseren uw project in de gewenste materialen. Indien nodig verwijderen met plezier eerst uw bestaande oprit of terras.

BADKAMERRENOVATIES

Badkamerrenovaties

Droomt u van een nieuwe badkamer? Wij realiseren graag uw nieuw project! Ieder project wordt volledig opgeleverd en afgewerkt volgens wens en behoefte van iedere klant.

Zo gaan we te werk

1. Kennismaking en voorbereiding

Om de werken zo goed mogelijk in te schatten, komen we bij u ter plaatse om samen te bekijken wat de mogelijkheden en aandachtspunten zijn. We meten tijdens dit bezoek alles heel precies op.

2. Een duidelijke offerte

Op basis van het werfbezoek maken we een transparant prijsvoorstel waar de nodige vloer- en tegelwerken duidelijk in beschreven staan.

3. Nauwkeurige planning

Indien u akkoord gaat met de offerte plannen we het project tot in de kleinste details uit. Zo kunnen we kwalitatief en efficient te werk gaan, zodra de materialen geleverd zijn.

4. Vakkundige plaatsing

Ons vakmanschap staat garant voor een afwerking die tot in de puntjes verzorgd is, zodat uw project naar wens en volgens afspraak verloopt. 

Waarom kiezen voor tegelwerken PVD

Van een vloer wil je levenslang genieten. Daarom is het belangrijk dat deze geplaatst wordt door een professionele vloerder met kennis van zaken. Tegelwerken PVD garandeert een correcte en kwalitatieve plaatsing van elk type vloer- en wandtegel in de regio Antwerpen.

Elke opdracht, groot of klein, wordt aangevat met het oog op 100% klantentevredenheid. Zo kan u zorgeloos genieten van het resultaat.

Tegelwerken PVD maakt van uw huis een thuis.

Professioneel advies

Heldere communicatie en transparante offertes

Kwaliteit in materiaal, service en werk

Duidelijke afspraken

Maatwerk

Referenties

Top, zeer tevreden.

Vakkundig geplaatst met kennis van zaken. Zaakvoerder denkt constructief mee om de juiste keuzes te maken.

Stipte en correcte afhandeling. Zonder twijfel een aanrader.

Nicole

Ik was op zoek naar een gedreven vakman die ons terras wilde herniewen via via kwam ik in contact met Pieter. Op afgesproken datum starte de werken en op een week tijd was de oude verwijderd, en konden we genieten van ons nieuw aangelegd terras.

Alle werken werden uitgevoerd met grote vakkennis en perfecte afwerking.

John